Про проведення зовнішньої оцінки якості надання соціальної послуги стаціонарного догляду у комунальних установах «Любицький психоневрологічний інтернат» та «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» Запорізької обласної ради

23.06.2021

Про проведення зовнішньої оцінки якості надання соціальної послуги стаціонарного догляду у комунальних установах «Любицький  психоневрологічний інтернат» та «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» Запорізької обласної ради

У рамках проведення зовнішньої оцінки якості надання соціальної послуги стаціонарного догляду, представниками Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та співголовою президії обласної координаційної ради громадських об’єднань та організацій по роботі з громадянами, які потребують соціальної підтримки Іриною Лосєвою здійснено заключний візит до комунальних установ «Любицький психоневрологічний інтернат» та «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням»  Запорізької обласної ради.

Під час візиту вони поспілкувалися з мешканцями, працівниками Установ, обговорили питання організації роботи та  покращення соціально-побутових умов проживання підопічних.

У Любицькому психоневрологічному інтернаті на момент візиту, проживало 137 осіб .

У Таврійському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням на момент візиту, проживало 428 осіб., із них: 37 – у  геріатричному відділенні, 391 – у психоневрологічному відділенні.

Житлові корпуси та кімнати, у яких проживають підопічні мають достатній рівень комфортності. Усі підопічні мають вільний доступ до перегляду телепередач. У наявності зал, де проходять збори підопічних, святкові заходи.

Підопічні відповідно до встановлених норм забезпечуються: комунально-побутовими послугами, предметами, матеріалами та інвентарем (одягом, взуттям, постільною білизною, засобами особистої гігієни), чотириразовим харчуванням, лікарськими засобами, технічними та іншими засобами і виробами медичного призначення у порядку, встановленому законодавством.