Семінар-нарада для директорів

24.06.2016

22 червня 2016 року відбувся семінар-нарада для директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Запорізького регіону за тематикою «Актуальні питання в роботі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Запорізької області в умовах оновленого законодавства».

В ході наради було розглянуто наступні питання:

  • Аналіз діяльності системи центрів СССДМ Запорізької області станом на 01 червня 2016 року. Досягнення та недоліки щодо виконання основних завдань центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в сучасних умовах.
  • Актуальні питання впровадження змін істотних умов праці та змін в організації праці (в тому числі реорганізації) установ/закладів.
  • Організація надання соціальних послуг в громаді. Взаємодія місцевих центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з соціальними працівниками об’єднаних територіальних громад щодо налагодження соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю в громадах.
  • Сімейний патронат – нова послуга з профілактики соціального сирітства: суть, зміст, нововведення та особливості запровадження.

Директори центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді також мали змогу обговорити проблемні питання та поділитися досвідом їх вирішення.