Про семінар «Актуальні питання реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей»

12.03.2019

У Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій відбувся тематичний короткостроковий семінар «Актуальні питання реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей» для спеціалістів місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування.

В заході взяли участь начальник відділу оздоровлення, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ольга Дроздова з фахівцями цього відділу, а також представники інших структур, причетних до організації оздоровлення дітей.

На тематичних зустрічах розглядались питання:

  • направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки до дитячих закладів оздоровлення і відпочинку за рахунок коштів обласного бюджету.
  • оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній сфері;
  • реалізації Плану заходів з організації оздоровлення та відпочинку дітей у Запорізькій області в 2019 році;
  • особливості організації перевезень дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

Під час семінару було проведене практичне заняття - Порядок направлення дітей до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» та державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» і формування комплексної бази даних з організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Також відбулося анкетування. Після підбиття підсумків учасникам заходу були вручені відповідні сертифікати.