Про селекторну нараду з питань виконання бюджетних програм соціального захисту пільгових категорій населення

21.09.2018

20.09.2018 Відбулася селекторна нарада «Активізація роботи щодо виконання бюджетних програм соціального захисту пільгових категорій громадян. Аналіз стану виконання бюджетних програм та перспективи».

В заході взяли участь заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації (далі - Департамент) - начальник управління праці та зайнятості Ірина Разуваєва; заступник директора Департаменту - начальник управління соціальних гарантій, державної соціальної допомоги Катерина Кривошей; начальник управління соціальних послуг та соціального забезпечення Департаменту Вікторія Герасименко; начальники управлінь соціального захисту населення Запорізької міської ради та інші,

Розглядались питання:

  • Активізація роботи щодо виконання бюджетних програм соціального захисту пільгових категорій населення.
  • Про забезпечення технічними й іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані засоби реабілітації.
  • Про стан організації санаторно - курортного лікування, психологічної реабілітації, соціальної і професійної адаптації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції.

Актуальної теми участі населення у Програмі житлових субсидій стосувався виступ Катерини Кривошей.

За підсумками наради було прийняте рішення щодо першочергових заходів з виконання бюджетних програм, спрямованих на соціальний захист пільгових категорій громадян.