Про проведення семінару з питань охорони праці для спеціалістів комунальних установ та закладів соціального захисту

18.12.2018

Департаментом соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації 18 грудня 2018 року проведено семінар з актуальних питань охорони праці для спеціалістів з охорони праці комунальних установ та закладів соціального захисту, підвідомчих Департаменту.

У семінарі взяли участь Кравцов Олексій Іванович – начальник управління праці та зайнятості Департаменту, фахівці Головного управління Держпраці у Запорізькій області.

Процько Лідія Олександрівна – головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті та зв’язку Головного управління Держпраці у Запорізькій області розповіла як організувати роботу з питань охорони праці в установах та закладах соціального захисту (геріатричні пансіонати, психоневрологічні інтернати, центри реабілітації інвалідів та ін.).

Тему проведення профілактичних медичних оглядів висвітлювали Марковська Світлана Павлівна – начальник відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Запорізькій області та Чайковський Сергій Володимирович – головний інспектор відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Запорізькій області.

Департамент висловлює подяку керівництву та фахівцям Головного управління Держпраці у Запорізькій області за участь у семінарі та змістовні лекції з вищезазначених питань.