Про відзначення Дня Незалежності України

28.08.2017

Працівники Департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації (далі – Департамент) взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України. Щорічно вони з дітьми та рідними приходять відзначити цю чудову дату на центральну площу міста.

Співробітникам приємно, що до їх гурту, з особливим настроєм, долучаються вищі посадовці і представники громадськості. Тим самим вони, безперечною, визнають важливість роботи органів соціальної сфери у вирішенні актуальних проблем широких верств населення, серед них - сімей з дітьми, осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції та їхніх сімей, вимушених переселенців тощо.

На пам’ятній світлині з працівниками Департаменту знялися голова Запорізької обласної ради Самардак Григорій Вікторович, голова Запорізької обласної організації ветеранів України Солодовник Іван Васильович та голова облпрофради Сластьон Віктор Максимович.

Участь у подібних акціях сприяє усвідомленню важливості місії, яку виконують органи соціального захисту населення, вихованню молоді в дусі патріотизму і любові до Держави.

Урочисті заходи з відзначення Дня Незалежності України  відбулися в усіх підвідомчих структурних підрозділах Департаменту, особливу увагу було приділено організації святкування в інтернатних установах. Для майже трьох тисяч підопічних вказаних установ були організовані святкові обіди, влаштовано зустрічі з представниками територіальних органів влади, громадськості, організацій та підприємств різної форми власності, учнівською та студентською молоддю, членами релігійних організацій, творчими колективами.